Gezellig samenzijn in Middelkerke op 01/02/2018

12. feb, 2018

Herinneringen ophalen van onze reis met Alain Bloeykens naar Vouvray

21. sep, 2016

Deze keer waren we te gast in Diest.  Bij Anny en François van het restaurant De Proosdij in Diest.  Anny was Ladychef in het jaar 2007.  We zijn daar heel erg verwend geweest.  Het was dan ook heel mooi weer en in de namiddag hebben we een mooie wandeling gemaakt langs de nieuwe aangelegde Demer.  Deze dagen zijn iets waar we altijd naar uitkijken

 

24. jul, 2016

Iedereen heeft wel eens een overschot van brood, broodjes of baguette.  Indien men gewoon brood gebruikt legt men 2 sneden op mekaar met daartussen abrikozenkonfituur.  Anders maakt men sneden van ongeveer 2 cm.  

Het recept staat in de rubriek mijn recepten, nagerechten en broodgebak met appels en blauwe bessen.  Vandaag heb ik appels en peren gebruikt.

14. jul, 2016

Wij zijn wel geen grootouders, maar wel tante, nonkel, peter, meter en dat brengt in de vakantie wel een beetje meer drukte.  Daardoor is mijn blog niet zo actief.  Ik post nog wel een fotoalbum van onze uitstapjes.

22. jun, 2016

Zoals elk jaar in de maand juni verblijven we enkele dagen in de Ardennen.  We hebben zo onze vaste stekjes waaronder in Paliseul  de Boucherie “Maison Poncelet”.  Iedere keer gaan we daar langs om de saucisson d’Ardenne te kopen.  Nergens heb ik betere kunnen vinden. In de rubriek Mijn recepten – vleesgerechten vind je het recept terug van kalfsgebraad met saucisson d’Ardenne.  Maar zo uit het vuistje bij de aperitief is die ook heerlijk.